Foto's uit de oude doos

De Heemkundekring heeft in de loop der jaren een uitgebreide fotoverzameling opgebouwd. Tot nu toe werden de foto’s vooral op de foto-inloopdagen getoond aan leden en andere belangstellenden.

Omdat de foto’s allemaal zijn gedigitaliseerd en de vereniging over een eigen website beschikt, is het plan opgevat om ook de website hiervoor te gaan gebruiken.

De bedoeling is om regelmatig een onderwerp te belichten en hiervan een aantal oude foto’s te publiceren. Het streven is om de foto’s te voorzien van een korte toelichting.

Binnenkort kunt u als eerste een artikel verwachten over de smederijen (smissen) in Scherpenisse. Daarna staan de Zeeuwse werkpaarden op het programma.

Onderaan elk bericht kunnen de bezoekers van de website een reactie achterlaten. Het kan dan gaan om een aanvulling of correctie bij de toelichting, suggesties ter verbetering, ideeën voor nieuwe onderwerpen, alle commentaar is zeer welkom.

Ook zijn we altijd geïnteresseerd in oude foto’s die we kunnen scannen om aan onze verzameling toe te voegen.

Tot slot gaan we voortaan het fotoraadsel wat wekelijks in de Thoolse Bode verschijnt ook op onze eigen website publiceren. Uiteraard kunnen oplossingen ook via de website worden ingestuurd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *